Dichtbij het

bruisende

centrum van

Rotterdam

Als je van Rotterdam houdt, word je verliefd op het Lloydkwartier. De sfeer van de voormalige haven is nog steeds voelbaar. De oude kade, de originele pakhuizen, de vrachtschepen die langsvaren: het rauwe Lloydkwartier heeft een onvervalst Rotterdams karakter. Op loopafstand ligt het Park; het Lloydkwartier biedt een fantastisch uitzicht op de iconische Euromast.

Lloyd kwartier

Het Lloydkwartier heeft zichzelf opnieuw uitgevonden

Het bruist van de bedrijvigheid in het Lloydkwartier: je vindt er creatieve ondernemers, de zeevaartschool, theater het Maaspodium, de watertaxi en leuke horecazaken zoals Trattoria Sophia, Café Verhip en Restaurant Goud.

Het is ook heerlijk wonen in het Lloydkwartier. Mét uitzicht op de Maas. Het Lloydkwartier is de plek van innovatieve woonprojecten zoals Eden District, STACK, Babel en SAWA.

Aan het

water

Ontdek de omgeving

Werken, wonen, sporten, dagelijkse boodschappen doen, uitgaan, cultuur snuiven, lekker eten en drinken: alles kan in het Lloydkwartier. Ontdek hier de omgeving van de Schiecentrale.

Ik ben opzoek naar:

  • theater Cultuur
  • horeca Horeca
  • shopping Shopping
  • gym Sportscholen
  • parking Parking

Bereikbaarheid

De Schiecentrale is gemakkelijk te bereiken met auto, openbaar vervoer, fiets en boot. Het centrum van Rotterdam ligt slechts op een paar minuten van de Schiecentrale.

Auto (parkeren)

De Schiecentrale ligt perfect ten opzichte van de snelwegen A4 (Delft – Schiedam), A13 (Rotterdam – Den Haag), A15 (Rotterdam – Rozenburg), A16 (Rotterdam – Dordrecht – Breda) en A20 (Gouda –Rotterdam – Maasdijk). Er is een Q-Park parkeergarage in de Schiecentrale met circa 400 plekken. Op het maaiveld geldt betaald parkeren.

Fiets

Vanaf Rotterdam Centraal is het 15 minuten fietsen naar de Schiecentrale. Op het station zijn OV fietsen beschikbaar.

Openbaar vervoer

De Schiecentrale is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Elke 15 minuten vertrekt vanaf Rotterdam Centraal tram 8 naar de locatie: halte Pieter de Hoochweg. De reistijd vanaf het station bedraagt zo’n 13 minuten. Vanaf de halte is het circa 1 minuut lopen naar de Schiecentrale. Metrostation Coolhaven ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Boot (watertaxi)

De spectaculaire watertaxi vaart van en naar 50 bestemmingen in Rotterdam en Schiedam. De herkenbare gele aanlegsteiger van halte Müllerpier / Sint-Jobshaven is op loopafstand van de Schiecentrale.

Faciliteiten

De Schiecentrale biedt vele services. Een karakteristieke locatie voor een bijzonder event, authentieke vergaderruimtes voor een succesvolle meeting, een uniek boetiekhotel met sfeervolle kamers en horecazaken met gezellige terrassen en zonnedek. Ook gevestigd in de Schiecentrale: een supermarkt, gym, kinderdagopvang en een eigen parkeergarage.

Privacy policy

2024 Is een gedeeltelijke ontwikkeling van Dudok Real Estate

Design by FPW